Direct naar paginainhoud
menu

De gemeente Almere en inwoners zetten zich samen in voor een schone stad. Wij maken alle straten, pleinen, grasvelden en plantsoenen schoon en legen we de prullenbakken. U kunt ook meehelpen. Vele handen maken immers licht werk. Zo zorgen wij samen voor een prettige omgeving.

Helpt u mee met het schoonmaken en schoonhouden van uw buurt? Dan zorgt de gemeente gratis voor afvalgrijpers en vuilniszakken.

Word Supporter van Schoon

Supporters van Schoon helpen mee met het schoonmaken en schoonhouden van Almere. Het levert meer op dan alleen een schone buurt. Het is ook een leuke manier om even bij te kletsen met de buren. Of om actief buiten te zijn. U kunt een groot verschil maken. Door tijdens het uitlaten van de hond een grijper mee te nemen bijvoorbeeld. Wilt u aan de slag voor een schone buurt? Meld uzelf dan aan als Supporter van Schoon. Een medewerker van de gemeente neemt daarna contact met u op.

De gemeente Almere wil graag enkele persoonsgegevens van u hebben om contact met u op te nemen over actualiteiten en evenementen rondom zwerfafval en schoon Almere. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie voor verdere informatie het privacy statement.

Aanvraagformulier Supporter van Schoon

Uw gegevens
Aanvraag materialen
Verzenden
Wat vindt u van onze website?