Direct naar paginainhoud

Oosterwold

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Bewoners hebben alle ruimte om hier op eigen initiatief hun leefomgeving in te richten.

Stap voor stap wordt het gebied ingericht voor wonen, werken en recreƫren. Dat doen de Oosterwolders zelf, alleen of samen met anderen. En zoveel mogelijk duurzaam, ecologisch en zelfvoorzienend. Ze bouwen niet alleen zelf hun huis, bedrijf of voorziening, ze gaan ook zelf over de wegen en openbare ruimte. Samen met toekomstige buren vormgeven aan een groene en duurzame leefomgeving staat voorop. Dat is uniek in Nederland.

Kavel kopen in Oosterwold

Wil je bouwen, wonen en stadslandbouw bedrijven in Oosterwold? Een gemengd woon-/werkgebied met stadslandbouw als groene drager. 
Onlangs werd een aantal percelen vrijgegeven voor verkoop zodat de bestaande buurten in deelgebied 1A afgerond kunnen worden.

Iets verder in de toekomst ligt de uitgifte van Perceel P van het Rijksvastgoedbedrijf in deelgebied 1B in het verschiet.

De blauwe zone, de geluidszone van snelweg en windmolens, staat continue open voor inschrijving voor bedrijven en kantoren (zonder (bedrijfs-)woningen).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Maak Oosterwold om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het gebied. Of bekijk het handboek Oosterwold. Het handboek neemt je stap voor stap mee van idee naar eigen kavel.

 

Illustratie Almere skyline
Jouw reactie