Direct naar paginainhoud

Tenderkalender

Om geïnteresseerde (markt)partijen zo goed mogelijk te informeren over aankomende tenders in de gebiedsontwikkeling van Almere, hebben wij een tenderkalender opgesteld die periodiek een update krijgt. Hierin vind je de meest actuele stand van zaken. Meer informatie over aankomende tenders volgt in de publicatie op TenderNed. Je kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen. 

Bedrijventerreinen staan niet in onze tenderkalender. Ga daarvoor naar onderneeminalmere.nl.

Gebieden in ontwikkeling

Koopappartementen Winterspelenlaan in Olympiakwartier Oost

Prognose start tender: Q2 2024

Op de stedenbouwkundige plankaart zie je de omschreven locatie aan de noordwest kant van blok B1. 

Het project omvat ongeveer 28 koopappartementen in Olympiakwartier Oost. De oppervlakte van de appartementen is gemiddeld circa 95m2 BVO, maar minimaal 60m2 GO. Het gehele gebouw is circa 5 bouwlagen hoog en in totaal circa 2700m2 BVO.

De beoordeling van de inschrijvingen is op basis van grondprijsaanbieding, architectuur en duurzaamheid. 

50 middeldure huurwoningen Fase 3 Nobelhorst

Prognose start tender: eind Q3/begin Q4

In fase 3 van Nobelhorst worden 50 huurwoningen voor het middeldure segment op de markt gebracht. Het project bestaat uit 50 rijwoningen in 8 rijtjes verspreid over veld 17. Op de afbeelding zie je op de plankaart de locatie van het project.  

Eengezinswoningen Muiderbos in Almere Duin 

Gepubliceerd op TenderNed

Op de afbeelding zie je de kaart van Almere Duin, met in het noordoosten het deelgebied Muiderbos.

In Almere Duin ligt deelgebied Muiderbos. Dit bestaat uit circa 85 projectmatige eengezinswoningen en 24 zelfbouwkavels die in een boslandschap worden gebouwd.

De projectmatige woningen worden met twee tenders op de markt gebracht. De verkoop van de zelfbouwkavels start naar verwachting in de loop van 2024.

2 appartementengebouwen Fase 3 Nobelhorst 

Gepubliceerd op TenderNed

Op deze stedenbouwkundige plankaart staan 2 witte cirkels om de locaties van de appartementengebouwen voor de Markt en de Bosbeek.  

De tender omvat 2 appartementengebouwen in fase 3 van Nobelhorst. Het eerste appartementengebouw de Bosbeek bevat circa 16 appartementen van gemiddeld circa 100mGO. Het complex is verdeeld over 4 tot 5 bouwlagen en ligt gesitueerd in bouwveld 16.

Het gebouw de Markt is gelegen in bouwveld 17, heeft 16 tot 18 appartementen van gemiddeld 110 m2 GO en is verdeeld over 4 tot 5 bouwlagen. 

Illustratie Almere skyline
Jouw mening