Direct naar paginainhoud

Subsidie aanvragen

Je kunt een subsidie aanvragen via het aanvraagformulier. Vraag jouw subsidie op tijd aan. 

Voor een aantal speciale regelingen zijn andere formulieren beschikbaar. Voor deze regelingen kunnen ook andere inzenddata en voorwaarden gelden.

Vraag op tijd aan

Voor kortdurende activiteiten (eenmalige subsidies) kun je het hele jaar subsidie aanvragen. Je doet dit tenminste 10 weken vóór aanvang van de activiteit.

Subsidie voor hele jaar

Duurt jouw activiteit het hele jaar, dus van januari tot en met december? Vraag de subsidie aan voor 1 oktober van het voorafgaande jaar. Wil je subsidie aanvragen voor het komende jaar? Dan mail je de aanvraag uiterlijk 30 september om 23.59 uur.

Subsidieaanvraag versturen

Mail jouw compleet ingevulde aanvraag (inclusief alle bijlagen en voorblad met handtekening(en)) naar subsidiebureau@almere.nl. Vermeld als onderwerp 'Subsidieaanvraag'. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging. Lukt het niet om jouw aanvraag per e-mail aan te leveren? Neem dan contact op via het contactformulier of telefoonnummer 14 036.

Wat gebeurt er met jouw aanvraag?

Na registratie van jouw subsidieaanvraag ontvang je een 2e ontvangstbevestiging met een door het Subsidiebureau toegekend kenmerk. Op de pagina 'Behandeling van aanvragen' lees je wat er met jouw aanvraag gebeurt. Aanvragen die we te laat ontvangen of die niet compleet zijn, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening