Subsidie aanvragen

Wil je subsidie aanvragen? Dit kun je doen via het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier subsidies (pdf, 0,145 Mb)

Aanvraagformulier subsidies (word, 0,148 Mb)

Let op: Voor een aantal speciale regelingen zijn andere formulieren beschikbaar. Voor deze regelingen kunnen ook andere inzenddata en/of voorwaarden (nadere regels) gelden.

Op tijd aanvragen

Vraag jouw subsidie op tijd aan. Voor kortdurende activiteiten (eenmalige subsidies) kun je het hele jaar subsidie aanvragen. Je doet dit tenminste 10 weken vóór aanvang van de activiteit.

Duurt jouw activiteit het hele jaar (jaarlijkse subsidies van januari tot en met december)? Vraag de subsidie aan voor 1 oktober van het voorafgaande jaar. Wil je bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor 2024? Dan mail je de aanvraag uiterlijk 30 september 2023 om 23.59 uur.

Adressering

Mail jouw compleet ingevulde aanvraag (inclusief alle bijlagen en voorblad met handtekening(en)) naar subsidiebureau@almere.nl. Vermeld als onderwerp 'Subsidieaanvraag'. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging. Lukt het niet om jouw aanvraag per e-mail aan te leveren? Neem dan contact op met de gemeente Almere via het contactformulier of telefoonnummer 14 036.

Wat gebeurt er met jouw aanvraag?

Na registratie van jouw subsidieaanvraag ontvang je een 2e ontvangstbevestiging met een door het Subsidiebureau toegekend kenmerk. Elders op deze website lees je wat er daarna gebeurt met jouw aanvraag. Aanvragen die we te laat ontvangen of die niet compleet zijn, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.