College in de stad

College van burgemeester en wethouders van Almere in de stad

Overzicht openbare optredens B en W

Tweewekelijks overzicht van openbare optredens van burgemeester en wethouders (onder voorbehoud van andere verplichtingen).

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus te beperken. De gemeente Almere volgt de adviezen op van het RIVM en de Rijksoverheid. Alle publieke optredens van het college van B en W zijn daarom onder voorbehoud en met inachtneming en opvolging van de RIVM maatregelen. De gemeente werkt de lijst bij zodra er weer publieke optredens gepland worden.

Week 25 en 26 (21 juni t/m 4 juli)

22 juni - 11.30 – 12.00 uur

Burgemeester Weerwind spreekt tijdens het ICC Mayors Event on Local Green Deals. Het internationale event vindt online plaats. Te volgen via www.intelligentcitieschallenge.eu/events/local-green-deals-blueprint-action.

24 juni - 14.30 – 17.00 uur

Wethouder Veeningen heet de aanwezigen welkom bij de wrap up LIVE bijeenkomst met de 4 challengehouders van de 1e Almere editie van de KvK Businesschallenge. Deze bijeenkomst vindt plaats in Brasserie Bakboord in Almere Haven en is toegankelijk voor genodigden.

25 juni - 14.00 – 14.45 uur

Burgemeester Weerwind ontvangt de ambassadeur van Suriname, de heer Rajendre Khargi. De ontvangst vindt plaats op het stadhuis te Almere.

30 juni - 14.30 – 15.30 uur

Wethouder Veeningen slaat de eerste paal t.b.v. het startmoment van de realisatie van het woningbouwproject 84 appartementen “Stadspaleisjes Almere Poort – Bun”. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats op het bouwterrein naast locatie Zwedenstraat 175 te Almere.

30 juni - 19.00 – 20.30 uur

Burgemeester Weerwind houdt een speech tijdens de herdenkingsceremonie van de afschaffing van de Nederlands Trans-Atlantische slavernij. De Keti Koti herdenking vindt plaats in de Burgerzaal van het stadhuis, Almere.