Direct naar paginainhoud
menu

College van burgemeester en wethouders van Almere in de stad

Overzicht openbare optredens B en W

Tweewekelijks overzicht van openbare optredens van burgemeester en wethouders (onder voorbehoud van andere verplichtingen).

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus te beperken. De gemeente Almere volgt de adviezen op van het RIVM en de Rijksoverheid. Alle publieke optredens van het college van B en W zijn daarom onder voorbehoud en met inachtneming en opvolging van de RIVM maatregelen. De gemeente werkt de lijst bij zodra er weer publieke optredens gepland worden.

Week 15 en 16 (12 t/m 25 april)

15 april 11.00 – 12.00 uur 

Wethouder Veeningen heet de aanwezigen welkom tijdens de opening van Smart Innovation Hub powered by Horizon (SIH) bij New Day Offices aan de P.J. Oudweg 41 in Almere.  De SIH wordt een innovatie ontmoetingsplek voor startups, andere innovatieve ondernemers, studenten en overige stakeholders. De hub biedt werkplekken aan en verbindt innovatieve Flevolandse ondernemers met onderwijsinstellingen, studenten regionale overheden en initiatieven die bijdragen aan het groeien van de Flevolandse economie.  De bijeenkomst is toegankelijk voor genodigden en pers.

20 april 15.15 – 17.00 uur

Wethouder De Jonge neemt deel aan de online paneldiscussie van Blijf Groep Flevoland – Expertmeeting | In de lift. De expertmeeting is georganiseerd om de resultaten van het onderzoek naar de Oranje Huis-aanpak door het Verwey-Jonker Instituut te delen. De expertmeeting vindt online plaats en is toegankelijk voor genodigden.

Wat vindt u van onze website?