Direct naar paginainhoud

Stichtsekant

Bedrijvenpark Stichtsekant is volop in ontwikkeling. Meerdere bedrijven hebben het afgelopen jaar nieuwe bedrijfspanden gebouwd en de komende jaren gaat deze ontwikkeling nog door. Sinds 2018 is Stichtsekant volop in de belangstelling bij Almeerse bedrijven die door willen groeien naar een grotere locatie.

Almere-Lelystad-Zeewolde 4e in Logistieke Hotspot verkiezing

Op 11 oktober 2022 is tijdens de Logistieke Hotspot verkiezing van het jaar de Regio Tilburg-Waalwijk voor 4e keer verkozen tot nummer 1. De Regio Almere-Lelystad-Zeewolde eindige voor de 2e keer op de plek 4. In het Logistiek Cluster Flevoland werken de 3 gemeenten samen met het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en vestigers waaronder de nieuwe vestigers Jysk, Bestseller, Hunkemöller, Greetz en Lidl.

Vragen over Stichtsekant?

Bij vragen over de werkzaamheden in de openbare ruimte, kun je terecht in de speciale ‘Stichtsekant app’. Heb je andere vragen, vul dan het contactformulier in of bel naar 14 036.

Zie je iets wat kapot of vuil is, niet werkt of overlast geeft? Doe een melding via: Melding openbare ruimte | Gemeente Almere

Illustratie Almere skyline
Jouw mening