Direct naar paginainhoud

Rick van der Weijden | Meer dan bijles

“Ik ben Rick van der Weijden en ben werkzaam voor Meer Dan Bijles. Dit doe ik inmiddels al bijna zeven jaar met veel plezier. Bij Meer Dan Bijles vinden wij het belangrijk om onze bedrijfsvoering op een maatschappelijk verantwoorde manier uit te voeren. De samenwerking met de Alliantie Kinderarmoede zagen wij dan ook als een mooie kans om ons nog meer in te zetten voor kinderen die het hard nodig hebben. We geloven dat wij met deze samenwerking gezamenlijk de kinderen een betere toekomst kunnen geven. 

Bij Meer Dan Bijles staat het geluk van het kind op de eerste plaats. Wij focussen daarbij op de positieve persoonlijke ontwikkeling van het kind en we doen dit met veel aandacht en passie. Zo was de coronaperiode voor veel gezinnen een moeilijke fase. Gezinnen waarvan ouders hun baan verloren, konden op onze steun rekenen en de bijlessen werden voortgezet. Ondanks de uitdagingen tijdens corona hebben we ons lesaanbod juist uitgebreid, vanwege de verminderde lesuren op scholen. 

Wij zijn enthousiast om ons steentje bij te dragen aan een maatschappij waarin elk kind de kansen krijgt om aan de eigen toekomst te werken. Wij geloven dat onze gezamenlijk inzet een impact zal maken op het leven van vele jonge mensen.” 

Illustratie Almere skyline
Jouw mening