Direct naar paginainhoud

Stefano Hennevelt | ALLYLIFE / Creative Agency

“Mijn naam is Stefano Hennevelt, commercieel directeur van ALLYLIFE en ALLY Creative Agency. ALLYLIFE / Creative Agency is ons jongerenplatform waarmee we jongeren in Almere weten te bereiken. Deze doelgroep wordt vaak aangemerkt als de toekomst, maar in de praktijk blijkt het lastig om hen een waardevolle stem te geven die effectief andere jongeren bereikt. Door middel van straatinterviews hebben we ervoor gezorgd dat jongeren met elkaar konden praten middels het platform. ALLYLIFE / Creative Agency is het creatieve bureau waarmee we commerciële opdrachten uitvoeren voor bedrijven om de merkidentiteit op eigenwijze manier in beeld te brengen. Van Almere City FC tot VVD, van Rabobank tot een internationale hotelketen genaamd The Social Hub. De opdrachtgevers zijn verspreid over diverse branches. 

Wij geloven dat jongeren écht de toekomst zijn. En je kan ze het beste laten spreken op hun eigen manier. Ons platform heeft laten zien hoe belangrijk een communicatiekanaal is waarbij community building centraal staat. Ze worden serieus genomen en voelen zich onderdeel van de maatschappij. Morgen start vandaag. Daarom zijn we partner van de Almeerse Alliantie Kinderarmoede, omdat we willen helpen aan de toekomst van Almere. 
 
Dankzij onze eigen partners hebben we kinderen een dag mee laten lopen op locatie in de horeca en tijdens de productie van video content. Spelenderwijs hebben we de kinderen wat bijgebracht over de mogelijkheden die er zijn. Het is een klein gebaar, maar we hebben gemerkt dat de kinderen vol energie hun dag hebben afgerond. Fijn om iets te kunnen bijdragen binnen een zeer uitdagend onderwerp. 

Ik denk dat elk steentje bijdraagt, hoe klein of groot deze ook is. Verspreid je kennis, laat kinderen iets ervaren wat nog onbekend is en pluk de vruchten van het geluk dat eraf straalt.” 

Illustratie Almere skyline
Jouw mening