Skip to content

Wegen en fietspaden

Lopende werkzaamheden

Hogering (Provincie Flevoland) 

Muziekdreef (29 juni t/m 24 juli)
(werkzaamheden eerder klaar: 17 juli)
Spectrumdreef (6 juli t/m 14 aug)

Hollandsedreef (28 maart t/m 3 juli)

Komende werkzaamheden

Spoorbaanpad (2021) 

De gemeente Almere werkt aan het beheer en onderhoud van de stad. Daarbij is bereikbaarheid een belangrijk onderwerp. Tijdens wegwerkzaamheden is de bereikbaarheid tijdelijk minder goed, om daarna weer veilig en vlot door de stad te kunnen rijden. Tijdens wegwerkzaamheden maken we een afweging tussen veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en de bereikbaarheid. We proberen weggebruikers van binnen en buiten Almere hier zo goed mogelijk over lopende werkzaamheden te informeren.

Hierboven vindt u alle lopende werkzaamheden aan de wegen in Almere.

Op de hoogte blijven

U kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van wegwerkzaamheden. Door tegenslag of bij slecht weer, kunnen werkzaamheden anders lopen dan gepland. We zijn te volgen op Twitter via: (@werkaandedreven)

Nieuws Verkeer en Vervoer

Afsluiting Elburgerbrug

5 augustus 2020

De Elburgerbrug is door werkzaamheden afgesloten van maandag 31 augustus 06.00 uur tot en met vrijdag 4 september 06.00 uur. Er gelden in deze periode omleidingsroutes voor het wegverkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de brug via het...

Lees meer...

Werkzaamheden Muziekdreef eerder klaar

20 juli 2020

Afgelopen vrijdag 17 juli waren de werkzaamheden aan de Muziekdreef klaar; dat is een week eerder dan gepland. De dreef is dus weer open voor al het verkeer.

Lees meer...

Afsluiting kruispunt Hollandsedreef-N702 Hogering

13 juli 2020

Vanaf maandag 27 juli 2020 is het kruispunt van de Hollandsedreef met de Hogering voor minimaal 7 maanden dicht. De afsluiting is onderdeel van de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering. Afsluiting kruispunt Hollandsedreef-Hogering Op...

Lees meer...


Wat vindt u van onze website?